Vores Parykkollektioner

I vores sortiment finder du smukke og eksklusive parykkollektioner fra blandt andet Ellen Wille, Sentoo Collection og Dening Hair. Vi stræber efter at tilbyde dig så mange valgmuligheder som muligt – i forskellige modeller, frisurer, hårfarver, hårlængder og størrelser. Så du har de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige paryk.

Når du besøger os, får du desuden en frisuremappe med inspirationsbilleder, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Lotus | Sentoo Collection

Lotus Collection – med frisurer, som passer til både de yngre og ældre. Samtlige Lotus-parykker har lacefront med varierende bundnet i mono, håndknyttet eller trense. Hvert bundnet er tilpasset efter frisuren - for bedste pasform og komfort.

Lotus supplerer de øvrige Sentoo-kollektioner med et eksklusivt udvalg inspireret af vores bedst sælgende parykker, for at give vore kunder yderligere muligheder for at finde præcist den frisure hun ønsker. Foruden fantastiske frisurer tilbyder Lotus også et bredt farveudvalg - som er en vigtig del af Sentoo Collection.

Fiber: syntetisk fiber.

Premium | Sentoo Collection

Sentoo Collection er vores egen parykkollektion. Kollektionen har sin oprindelse i det europæiske samarbejde med vores søsterselskaber, hvor vi i fællesskab har udviklet en serie af parykker tilpasset de europæiske trends og modetendenser. Sentoo Collection udgøres af 27 parykker fordelt i en Premium- og en Premium Plus-kollektion.

Premium-kollektionen fra Sentoo Collection er en serie af parykker fremstillet i naturtro fibre med en eksklusiv, smuk og detaljeorienteret finish. Kollektionen er udviklet med særlig omtanke for komfort og pasform, og den er derfor specielt velegnet til personer med følsom hovedbund.

Fiber: syntetisk fiber.

Premium Plus | Sentoo Collection

Premium Plus-kollektionen fra Sentoo Collection er en innovativ serie af parykker fremstillet i det unikke materiale Flexi-fiber. Flexi-fiber føles, bevæger sig og ser ud som naturligt hår, og modsat syntetisk fiber er Flexi-fiber varmebestandigt op til 140 grader. Det giver dig øget mulighed for at style din paryk og skabe et personligt udtryk. Alle parykkerne har en blød og behagelig pasform og er lette at vedligeholde. 

Fiber: Flexi-fiber.

Hair Power | Ellen Wille

Ellen Wille er en af branchens absolut bedste, når det gælder parykkollektioner. Hairpower-kollektionen er en smuk og tidløs kollektion med slanke og stilfulde parykker i høj kvalitet. Foruden en uovertruffen farvepalet har Hairpower en bred vifte af modeller, frisurer, hårlængder og størrelser – alle med særdeles god pasform og høj komfort.

Fiber: syntetisk fiber.

Hair Society | Ellen Wille

Hair Society er en eksklusiv kollektion af højeste kvalitet fra Ellen Wille. Parykkerne er fremstillet i bløde og holdbare materialer, der sikrer de bedste betingelser for en god og behagelig oplevelse og et smukt udseende. Som med Ellen Willes andre kollektioner finder du også her en alsidig og moderne farvepalet udover det sædvanlige.

Fiber: syntetisk fiber.

Dening Hair | Belle Madame

Belle Madame er en elegant og stilfuld kollektion fra Dening Hair, og med et udvalg på over 200 forskellige parykker, toupéer og turbaner til både mænd og kvinder er det også en meget alsidig kollektion. Parykkerne er fremstillet i enten syntetisk fiber eller ægte hår. De har en perfekt pasform, og en sammensætning af farvenuancer der giver et utroligt naturligt udseende.

Fiber: syntetisk fiber og ægte hår.

Pure Power | Ellen Wille

Pure!power er en smuk og naturlig parykkollektion fra Ellen Wille fremstillet i ægte hår. Det ægte hår og den unikke fremstillingsmetode giver parykkerne et ekstraordinært udseende karakteriseret af en flot glans, et naturligt fald og en perfekt pasform. Parykkerne er fremstillet af bløde og holdbare materialer, og de er alle konstrueret med en naturlig og usynlig hårgrænse.

Fiber: ægte hår.

Essential Collection

I Essentials Collection finder du mange flotte parykker i ægte hår i høj kvalitet og til en overkommelig pris. Parykkerne fås i flere forskellige hårlængder og former, og selvfølgelig også i flere naturtro nuancer. Konstruktionerne er bløde, fleksible og fås med dobbelt monotop, håndknyttet og lacefront – for en flot, naturlig fastgørelse og god pasform. Parykker i ægte hår giver dig mange kreative muligheder for at style og forme din frisure lige som du vil.

Fiber: ægte hår.

Parykker til børn

Børn og unge kan også lide af hårtab som følge af arvelige forhold eller medicinsk behandling. Udvalget af parykker til børn og unge er ikke så stort som udvalget til voksne, men vi har en række smukke parykkollektioner fra Amore og Gemtress til både drenge og piger. Parykkerne er tilpasset børnenes liv og legelyst, og de er derfor fremstillet i slidstærke materialer med en god pasform. Flere af vores voksenparykker kan også passes af yngre personer. Hvis du har du spørgsmål til vores børneparykker, er du meget velkommen til at kontakte os »

Til toppen