En paryk – kan gøre en stor forskel

Der er flere årsager til totalt eller pletvist hårtab, fx behandling med cytostatika, der især bruges ved kræftsygdomme, genetisk hårtab eller alopeci, der er en lidelse, der forårsager pletvist eller totalt hårtab.

Hvis du er ramt af totalt eller pletvist hårtab på grund af medicinsk behandling, genetiske årsager eller alopeci, kan du søge tilskud hos det offentlige til anskaffelse af en paryk. Spørg din praktiserende læge om, hvilke regler/bidragsregler der gælder.

Når du besøger os i salonen, begynder vi altid med en konsultation, som du kan bestille tid til ved at ringe til os. Ved konsultationen finder vi sammen frem til den rigtige løsning for dig. Hvis du skal have en paryk, er det derefter vores opgave at finde den, der passer perfekt til dig og dine ønsker.

Et besøg hos os

3 enkle trin til din parykk

1. Bestil en tid

Ring og bestil tid til en gratis konsultation. Vi anbefaler, at du besøger os inden, du mister dit hår, eller at du har et nyere foto af dig selv med. Hvis du får tilskud fra kommunen, skal du også have din rekvisition med.

2. Prøv din paryk

Du kan vælge mellem mange forskellige frisurer, parykmodeller og hårfarver. Det er vores opgave at finde en frisure/en parykmodel, der passer helt perfekt til dig og dine ønsker. Husk, at det altid er en god idé at tage en pårørende eller en ven/veninde med på råd.

3. Få din paryk

Hvis vi har din paryk på lager, kan du få den med det samme. Ellers kan vi ofte levere den inden for få dage. Vi tilpasser din paryk hvis der er behov for det, så den passer dig og dine ønsker. Du vil også blive informeret om pleje og styling.

Dit valg

Den måde, du vælger at håndtere dit hårtab på, skal føles godt for dig, uanset hvad andre vælger at gøre. De fleste vælger paryk, men der findes også nogen, som hellere vil gå med turban eller tørklæde eller lade hovedet være helt bart. Det vigtigste er, at du er tilfreds og føler dig godt tilpas med dit valg.