Vores kunder

Hos os kommer der mange forskellige kunder: folk, som har et midlertidigt eller varigt hårtab, unge piger, som har brug for et drømmehår til en festlig aften; kvinder, som ikke fejler noget, men som øjner chancen for at reducere udgifterne til frisør; mænd, som ønsker mere hår eller blot noget andet hår. Vi finder også parykker til film, teaterstykker og stylister på reklameopgaver.

Vi ved, at det er en mere eller mindre rystende oplevelse at miste håret, uanset om det er midlertidigt eller varigt. Det er svært at forholde sig fornuftigt og nøgternt til, og det behandler vi med respekt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Medarbejderne, Frida Davidsen

Salon Frida Davidsen

I 1937 så et parykatelier dagens lys i en entré på 1. sal i Ny Kongensgade. Det var Elfrida Davidsen, som fik en god idé, der lykkedes. Få år senere flyttede det lille firma til Nørre Farimagsgade 17. I 1964 solgte Frida Davidsen firmaet til Preben Kaas, som videresolgte til familien Simonsen i 1971. Familien Simonsen udviklede firmaet til det flotte parykatelier, det er i dag. I 2015 solgte familien Simonsen firmaet til Aderans Danmark, en filial af Aderans Sweden AB – som er en del af japanske Aderans-koncern.

I Aderans Sweden AB har vi 12 paryksaloner i Sverige samt 3 hårgrossister i Danmark, Norge og Sverige. Aderans er en af verdens førende virksomheder indenfor hårerstatningsbranchen. Dette samarbejde har yderligere styrket mulighederne for at udvikle produkterne til glæde for vores kunder.

Aderans Scandinavia

Frida Davidsen er en del af Aderans Sweden AB, der er en del af verdens førende virksomheder inden for hårerstatningsbranchen.

Aderans Sweden AB udgøres af:

Frida Davidsen (Danmark) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab.

Carl M Lundh (Sverige) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab. Læs mere på carlmlundh.se »

Aderans Haircenter (Sverige) – hårklinik med behandlingstilbud til personer, der lider af hårtab eller tyndt hår. Læs mere på aderanshaircenter.se »

Toupéma Belgal og Carl M Lundh DK/NO (Sverige, Danmark og Norge) – grossist med extensions, parykker, toupéer hårprodukter og hårpleje til frisører og saloner i Skandinavien.
Læs mere om Toupéma Belgal »
Læs mer om Carl M Lundh DK »
Læs mer om Carl M Lundh NO »