Tilskud til paryk og hovedbeklædning

Hvis du påvirkes af hårtab i forbindelse med medicinske årsager, som eksempelvis kemobehandling eller Alopecia – så kan du få tilskud fra hospitalet eller din kommune til en paryk eller hovedbeklædning. Du vælger selv det som der passer dig bedst.

I de fleste kommuner kan du søge om en bevilling til paryk/toupe, og på sygehuset kan du få en rekvistion med et tilskud hvis det er i forbindelse med en medicinsk behandling, som gør at du vil tabe dit hår. På rekvisionen fra hospitalet, vil der stå et beløb med det tilskud du får og hvad du kan anvende det til.

Har du ikke fået en rekvision fra hospitalet og skal have en bevilling fra kommunen, så er det vigtigt at du kontakter din kommune om dine muligheder med tilskud, inden at du kontakter os. Og skulle der være nogle spørgsmål omkring dette er man altid velkommen til at kontakte os på tlf 33 13 03 72 eller mail frida.davidsen@fridadavidsen.dk, så vi kan være behjælpelige med at svare på hvordan proceduren er.

Vi tager imod din rekvition/bevilling og afregner direkte med kommunen eller hospitalet, når du bestiller din paryk. Det betyder at du ikke selv skal betale det fulde beløb som parykken koster, medmindre at beløbet er højre end hvad tilskuddet er, så vil du få en egenbetaling.

Frit leverandørvalg

Der er frit leverandørvalg, hvilket indebærer at du vælger selv hvem du vælger som paryk leverandør. Og det gælder også selvom at din kommune har indgået en aftale med en anden leverandør, så kan du altid selv bestemme hvem du vil bruge som levenrandør, så du kan med andre ord vælge at bruge os Frida Davidsen, selvom der står en anden leverandør på bevillingen.

Husk at medbringe din rekvision/bevilling når du besøger os.

Velkommen hos os!