Hovedbeklædninger fra House of Christine

Vi tilbyder en bred kollektion af turbaner og huer fra House of Christine, der kombinerer funktion og design på en enkel og elegant måde. De er fremstillet i bløde, lette og åndbare naturmaterialer, så du kan føle dig godt tilpas med din hovedbeklædning. Vi har mange forskellige modeller med forskellige snit og farver, og sammen har vi derfor de optimale muligheder for at finde en smuk og personlig hovedbeklædning til dig.

Med en hovedbeklædning fra House of Christine får du:

  • Et smukt og behageligt supplement til din paryk
  • Naturlige materialer, der varmer og beskytter huden
  • Bløde, lette og åndbare materialer, der sikrer høj komfort
  • Ingen ubehagelige sømme
  • Forskellige modeller til hverdagen, festen, fritiden og natten
  • En basiskollektion i mange forskellige farver
  • En forårs- og efterårskollektion med sæsonens mønstre og farver

Hos House of Christine finder du flere forskellige kollektioner: Christine Headwear, Viva Headwear, Boho Spirit, Night Wear og Accessorie Line.

Kollektioner fra House of Christine

Christine Headwear

Sæsonkollektionen fra Christine Headwear indeholder et stort udvalg af turbaner, sjaler, huer og kasketter – i både grundfarver og årstidens materialer, farver og mønstre.

I House of Christine finder du også flere accessories og Soft Line kollektionen, en basiskollektion med flere flotte modeller og farver – i den blødeste bambus/viscose.

Boho Spirit Headwear

Boho Spirits vidunderlige verden er en palet af kraftfuld og farverig hovedbeklædning designet til at give den moderne kvinde valgfrihed til at dyrke sin egen stil.

Boho Spirits grundprincip er et par modeller i forskellige kvaliteter og mønstre, som er designet med et fast pandebånd og et aftageligt pandebånd – som giver dig mulighed for at mikse og matche forskellige stilarter.

Viva Headwear

VIVA Headwear er en trendy kollektion af prisvenlige turbaner af høj kvalitet. Som de andre turbaner er materialerne lette og behagelige med en god pasform. Målgruppen er yngre kvinder, men kollektionen er også velegnet til forskellige aldre, stilarter og smag.