Hårprodukter

Som supplement til vores parykker, toupéer og turbaner har vi også andre hårprodukter. Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde dig som kunde et så komplet sortiment som muligt, så du kan få opfyldt alle dine ønsker og behov.

Hair Support hårplejeserie

Hårplejeserien fra Hair Support renser tilstoppede hårsække og stimulerer hovedbunden, så blodcirkulationen øges. Hårsækkene revitaliseres og genopbygges, og hovedbunden frigøres for aflejringer af fedt og gamle hårplejeprodukter. Derved forbedres hårets tilstand, håret beskyttes mod yderligere hårtab, og ny hårvækst stimuleres.

Hair Support er velegnet, hvis du har hovedbundsproblemer, men også hvis du har behov for at styrke din hårvækst efter en behandling med kemoterapi.

Håret undersøges for at afgøre dets almene kondition og fugtbalance – og vore teknikere giver dig en personlig analyseprofil af hår og hovedbund som viser dig hvordan din hovedbund har det. På den måde får man et billede af status på hår og hovedbund. Hvis dine hovedbundsproblemer passer til Hair Support, får du et forslag til en passende behandling som hjælper dig med at genskabe balancen i hår og hovedbund.

Råd og behandlingsform er individuelt tilpasset netop dine behov. Det bedste resultat med Hair Support får man når en komplet behandling udføres under den anbefalede tidsperiode.

En behandling med Hair Support foregår i tre trin, der er designet til at skabe optimale betingelser for hårets vækst:

Trin 1: Konsultation og håranalyse.

Trin 2: Professionelle behandlinger med Hair Support.

Trin 3: Hjemmebehandlinger med Hair Support Home Treatment.

 

VOUX

VOUX er et håropbyggende fiber, der giver både mænd og kvinder hår, der ser naturligt fyldigere ud på få sekunder. De naturlige fibre er fugt, sved og vindafvisende og nemme at fjerne med shampoo. Produktet påføres på få sekunder. Velegnet til alle hårtyper og hårfarver. Lavet af 100% naturlig bomuld. Fyldigere hår og øget volumen - direkte!

 

Til toppen