Om Frida Davidsen

Frida Davidsen er en del af Aderans Sweden AB, der er en del af verdens førende virksomheder inden for hårerstatningsbranchen.

Aderans Sweden AB udgøres af:

Frida Davidsen (Danmark) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab.

Carl M Lundh (Sverige) – specialsalon med parykker, toupéer, turbaner og øvrige hårprodukter til personer, der lider af hårtab. Læs mere på carlmlundh.se »

Aderans Haircenter (Sverige) – hårklinik med behandlingstilbud til personer, der lider af hårtab eller tyndt hår. Læs mere på aderanshaircenter.se »

Toupéma Belgal og Carl M Lundh DK/NO (Sverige, Danmark og Norge) – grossist med extensions, parykker, toupéer hårprodukter og hårpleje til frisører og saloner i Skandinavien. Læs mere om Toupéma Belgal » | Læs mer om Carl M Lundh DK »

Historien bag Frida Davidsen

I 1937 så et parykatelier dagens lys i en entré på 1. sal i Ny Kongensgade. Det var Elfrida Davidsen, som fik en god idé og realiserede den. Få år senere flyttede det lille firma til Nørre Farimagsgade 17, og inden længe var der ti medarbejdere, der alle arbejde med at fremstille det fineste hårarbejde til børn og voksne, som havde tabt håret.

I 1964 solgte Frida Davidsen firmaet til Preben Kaas, som videresolgte det til familien Simonsen i 1971. Familien Simonsen udviklede firmaet til det flotte parykatelier, det er i dag, og i 2015 solgte familien Simonsen firmaet til Aderans Danmark, en filial af Aderans Sweden AB.

I dag indgår firmaet i den japanske Aderans-koncern, der er en af verdens førende virksomheder inden for hårerstatningsbranchen. Det globale samarbejde, vi har i Aderans-koncernen, har styrket vores muligheder for at udvikle og udvide vores produktsortiment til glæde for vores kunder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

Til toppen

 

VI STØTTER: