Ledige stillinger

Frida Davidsen har specialiseret sig i parykker, toupéer og andre hårprodukter til kunder, der lider af hårtab. Vi vægter kundefokus højt, og vi går gerne den ekstra mil for at finde den bedste løsning til hver enkelt kunde.

Vi er en hyggelig og uformel arbejdsplads med gode kollegaer og højt til loftet. Sammen er vi et team af dedikerede, dygtige og kreative håreksperter, der driver virksomheden fremad.

Ledige stillinger:

Frida Davidsen i København søger en frisør, der brænder for at gøre en forskel!

Hos os gør vi noget godt for selvtilliden, spejlbilledet eller helt enkelt frisuren i sig selv – uanset om kunden har sit eget hår eller ej. Hvis du vil arbejde med førende brands og i et internationalt miljø – så søg jobbet allerede i dag!

Vi arbejder primært med kunder, der har bestilt tid, og vores målgruppe er kunder, der af forskellige årsager ønsker mere hår. 

Om dig
Vi tilbyder dig, der sætter kunden i centrum og har et positivt syn på udvikling, at blive en del af et vidunderligt team!

Du skal være frisør og kunne betjene computeren, da vi selv håndterer en masse administration i salonen.

Stillingen er fuldtid. Vi har åbent man-fre 9.00-16.30

Vores værdier – kundefokus, engagement og vilje til at udvikle sig – er vigtige for os og gennemsyrer vores kultur og måde at arbejde på.

Om os
Aderans Haircenter/Carl m Lundh er en del af Aderans-koncernen med søsterselskaber over hele verden, som alle arbejder med suppleringer til kundens eget hår såsom parykker, hårerstatninger, extensions og produkter. Vores tilbud skal altid være på forkant med udviklingen, og vores engagement i vores kunder skal være stort.

Vi sørger for, at du får den nødvendige uddannelse i vores produkter såsom parykker, hårerstatninger osv.

Læs mere på fridadavidsen.dk og aderanshaircenter.se og carlmlundh.se og på vores sociale medier.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen og os som arbejdsgiver, er du velkommen til at kontakte vores salonmanager for Danmark og Sverige:
maria.glantz@carlmlundh.se | +46 73 561 56 38.

Send din ansøgning til vores HR-afdeling: eleonor.persson@aderans.se

Velkommen til din ansøgning!

 

 

Til toppen

 

VI STØTTER: