Kundeaftener

Flere gange årligt afholder vi temaaftener i vores salon. Atmosfæren er hyggelig og afslappet, og indholdet er tilpasset dine forudsætninger og behov. Eksempler på vores temaaftener:

Inspirationsaften for personer med alopeci. Vi fremviser de seneste parykkollektioner, giver dig styling-tips til parykker i syntetiske fibre og ægte hår, fortæller om brug af øjenbrynfarve og kunstige øjenvipper, viser smarte bindeteknikker til turbaner og meget mere.

Inspirationsaften for dig, der lider af hårtab som følge af kræftbehandling. Aftenen byder på fremvisninger af forskellige parykmodeller og frisurer, styling-tips til en mere personlig paryk, information om brug af turbaner og tørklæder og meget mere.

Informationmøde for sundhedspersonale og kommunale medarbejdere. Vi fortæller om vores arbejde, og om hvad vi tilbyder de kunder, der kommer til os med en rekvisition fra jer.

Hvis du har spørgsmål til vores temaaftener, er du meget velkommen til at kontakte os:

Telefon: 33 13 03 72
Mail: frida.davidsen@carlmlundh.dk

Vi glæder os til at møde dig!

______________________ 

Lørdag, 8 oktober var vi med i tv-programmet – Temalørdag. Hvis i ikke fik set afsnittet, kan ise det gennem dette link! Gå frem til 23.27 for at se når Sigurt besøger os i salonen. https://www.dr.dk/tv/se/temaloerdag-tv/temaloerdag-manden-og-manen#!/23:27

 

 

 

Til toppen

 

VI STØTTER: